30 Temmuz 2013 Salı

İFTARA DAVETLİYDİK...


اللهمّ افْتَحْ لي فيهِ أبوابَ فَضْلَكَ وأنْزِل عليّ فيهِ بَرَكاتِكَ وَوَفّقْني فيهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِ     Günün Duası:
 واسْكِنّي فيهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِكَ يا مُجيبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّين.


Anlamı:Allah'ım! Fazl-ü rahmetinin kapılarını bugün yüzüme aç; bu günde bereketlerini üzerime indir ve beni hoşnutluğuna vesile olacak şeylere muvaffak kıl; beni cennetlerinin ortasına yerleştir; ey perişanların duasını kabul eden -Allah-!


  Merhabalar,
   Dün akşam iftar için Fırıncı Orhan'a davetliydik..Ankara'lı bloggerler olarak katıldık bu iftar yemeğine...Ankara 'da çok beğenilen bir mekan..Oburcan isimli blogerın bizler için organize ettiği iftar gayet hoştu..Ortam güzel, yemekler nefis, her şey çok güzeldi velhasıl..Her şey kaliteli ve lezzetliydi...
   Menü:
  -Nefis iftariyelikler
  -Közlenmiş patlıcan çorbası,
 -Kadayıfa sarılmış keçi peynirli salata,
 -Tad fırından fındık lahmacun, bıçak arası, FO gurme pizza,
 -Değişik ekmek ve simit çeşitleri,
 -Osmanlı şerbetini de unutmayalım :)
 -Kasap köfte, hardal soslu dana madalyon, kuzu pirzola,











   Yemeğin sonunda da Fırıncı Orhan'ın yeni açılan Park Oran'daki şubesinde tatlıları yedik, çayımızı içtik..Orası da ayrı güzel..Fırsat bulup bir an önce bu güzelliklerden faydalanmanızı tavsiye ederim nacizane...Eminim sizler de çok memnun kalacaksınız.. 

 Burada kiler:
 -içimi nefis çay,
 -Kabak tatlısı,
 -incir tatlısı,
 -ıslak kek,
 -sütlü nuriye..
Vee Recep Bey'in eşinin yaptığı renkli makaronlar..




   Bizleri iftar sofrasında ağırlayan, işletme sahibi Recep Ayhan Bey'e, Markor markalaştırma Ajansından Oytun Türkoğlu ve Oburcan'a (Ayberk) ve bizlere güzel bir şekilde hizmet veren Fırıncı Orhan Çukurambar şubesi görevlilerine çok teşekkür ediyoruz..

   
    Tüm bunlardan benim için daha da önemli olan mescidin ve abdest alma yerinin de olması ve hem de gayet güzel ve temiz olmasıydı..Özellikle hanımlar için dahi abdest alma yerinin olması çok önemli..Namaz geçecek diye endişe etmeden yemek yemek de ayrı bir güzeldi...Teşekkürler Fırıncı Orhan...







4 yorum:

  1. Bloggerların böyle etkinliklerle toplanması çok hoşuma gidiyor...
    Menü çok hoş gözüküyor...
    Afiyetler olsun...

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu..
    Çok teşekkür ederim canım..

    YanıtlaSil
  3. Mescit olayına bayıldım, açıkcası bu davete katılamama nedenlerimden biriydi namaz! Hassasiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum.
    Lezzetten önce bu davranıştan dolayı tam puan aldılar benden.Gerçi müşteri memnuniyetine önem veren bir firmanın lezzetinden şüphe dahi etmem!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de namazı düşünüce tedirgin olmuştum ama hemen yakınlarda bir cami olduğu için en fazla orada gider kılarız diye düşünmüştüm :))ama mescidin olması daha kolaylık oldu :)
      Bence de tam puan :))lezzet de öyle :)
      Teşekkür ederim yorumun için...

      Sil

Yorum yapmadan geçmeyin yine beklerim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...