10 Nisan 2013 Çarşamba

CAN ARKADAŞIMIN SOFRASI

     Allah'ın selamı, rahmeti üzerinize olsun,
     Kaç gündür yazamıyorum, uğrayamıyorum dahi...:( Bu gün birazcık kendime gelebildim..Geçen hafta baharı temizlemiştik ya :)..Üzerine de hafta sonu İstanbul'a gidip gelince yorgunluk tavan yaptı..Ne demiş eskiler "gezmenin adı yorgunluk" :)) Bunların üzerine de yağmur ve romatizma da eklenince Hal-i pür melalimi tahmin edersiniz.:))..Ancak biraz toparlandım ve sizlere bir iki satır yazabiliyorum...


     Ama her türlü yorgunluğa rağmen yine de değdi gittiğimize :) Hem bir arkadaşımızın mutlu günlerinde yanlarında olduk (oğullarının düğününe katıldık), hem de can arkadaşımın evinde misafir olup, onlarla görüşme fırsatı bulduk....Çok azdı doyamadık ama, yine de hiç olmamasından daha yeğdir...
     İstanbul'u gezemedik, vakit sınırlıydı..Hem zaten İstanbul'u anlatmaya benim kelamım yetmez..:) Bu işi ehline bırakayım ben :))

    Bu güzel sofrada da enfes bir kahvaltı yaptık..Lezzetler şahaneydi elbette..Ama güzel muhabbetin yerini hiç bir şey dolduramaz..Çok güzel vakit geçirdik, mutlu ayrıldık yanlarından..Allah razı olsun, dostluklarımızı daim eylesin..(Amin)

    Bu sofrada ki bazı şeyler aynı zamanda özel, memleketten gelmiş lezzetler..Köy tereyağı+taze çökelek, Elaziziz salamura peynir, tulum peyniri, ev yapımı yeşil zeytin (Yalova'dan:)....Çıtır börek, biber+domates kızartması ve de çocukların sevdiği kaşarlı patates ..:)
    Arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, Rabbim zahmetine rahmet versin İnşallah..Tüm sevdikleriyle beraber mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin...Tekrarını da nasip etsin İnşallah :)))

    Rabbimize şükürler olsun verdiği nimetler için..Bizi ve neslimizi şükreden kullarından olmayı nasip etsin..Gerçek dostlarımızın eksikliğini vermesin...(Amin)
     Görüşmek üzere, Allah'a emanet olun...

8 yorum:

  1. Seu Blog é uma TENTAÇÃO... Huuuuuuummmmmm!!!
    Sempre que dou uma espiadinha em seu blog, fico com “água na boca” com todas as delicias que vejo.
    Beijos Márcia (Rio de Janeiro - Brasil)

    http://decolherpracolher.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. AMİN.. ÇOK GÜZEL DUASI ZİKRİ BOL BİR DİLLE ANLATILMIŞ ARKADAŞ ZİYARETİ...ALLAH ZİYARETİNİZİ KABUL ETSİN ATTIĞINIZ HER ADIMA HAÇ SEVABI YAZSIN İNŞALLAH...SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim...Amin, amin dualarına canım..

      Sil
  3. ne güzel dostlarla bir arada olmak inşallah bir aksilik olmazsa cumartesi görüşüyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Sibel'cim :) Görüşmek için sabırsızlanıyorum :))

      Sil
  4. Böyle güzel dostluklar rabbim hepimize nasip etsin ne kadar güzel bir yorgunluk sizinkisi:))Afiyet bal şeker olsun size kahvaltı çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiin...Allah razı olsun canım..
      güzel yorgunluk evet..Allah sağlık-sıhhat versin, cümlemize...
      Çok teşekkür ederim..

      Sil

Yorum yapmadan geçmeyin yine beklerim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...